Nieuwe plukmethode criminelen

Sinds kort heeft Politie Hollands Midden een nieuwe methode om financiële schade op daders te verhalen. Dat is mogelijk dankzij de samenwerking met CED Forensic, een organisatie die optreedt als belangenbehartiger van de benadeelden en verzekeraars. Niet alleen de verzekeraars hebben baat bij deze samenwerking, maar ook de gedupeerden zelf. Zij profiteren aan de hand van de afspraken die verzekeraars hierover hebben, als eerste van de ontnemingsactie. Bijvoorbeeld in verband met een eigen risico op de verzekeringspolis of een onverzekerd belang.

Doordat de CED Forensic namens alle partijen optreedt, kan zij een crimineel via één civiel rechtelijke procedure verantwoordelijk houden voor alle schade en kosten, die zijn ontstaan door criminele activiteiten. Het maakt bij de samenwerking niet uit of het om een grote, of kleine zaak gaat, als de dader maar gepakt is.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×