Leidse video amateurs actief op Vrijwilligersinformatiemarkt

Op de Vrijwilligersinformatiemarkt van afgelopen zaterdag lieten ruim 50 Leidse organisaties en verenigingen zien, wat ze zo al doen binnen het vrijwilligerswerk. Mede dankzij het mooie weer, was het gezellig druk op de Beestenmarkt, waar naast allerlei informatiestalletjes ook muziek- en dansoptredens plaatsvonden. Leden van de LVSL (Leidse Video en Smalfilm Liga) legden alles met de filmcamera vast en lieten het publiek kennismaken met de mogelijkheden en werkwijze van video en smalfilm. Bij de stand van de LVSL was ook een selectie te zien van films, die door haar leden zijn gemaakt. Burgemeester Lenferink opende de markt, geassisteerd door een Romeinse legeraanvoerder, onder toeziend oog van twee cameramannen van de LVSL.

Foto: G.A. de Boer.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×