Drie zakkenrolsters opgepakt

De politie heeft woensdagmiddag twee vrouwen van 22 en één van 26 jaar uit (vermoedelijk) Bulgarije aangehouden wegens zakkenrollerij. De politie kreeg een melding van beveiligingsmedewerkers dat de drie vrouwen zich verdacht gedroegen in het centrum. De vrouwen stonden steeds dicht naast andere vrouwen, liepen daarna weer weg waarna hun handen snel in de eigen tassen gingen. De beveiligingsmedewerkers zijn de vrouwen gevolgd totdat de politie arriveerde. Ondertussen was bij de politie ook al aangifte gedaan van zakkenrollen in de binnenstad. De politie heeft de vrouwen aangehouden op de 2e Binnenvestgracht.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×