De 14e Leidse Kunstroute, die dit afgelopen weekend werd gehouden, was weer een groot succes! Exacte bezoekersaantallen zijn nog niet bekend, maar grote groepen belangstellenden maakten een keuze uit het aanbod van ruim 100 locaties en zo'n 150 kunstenaars. Het was allemaal niet te doen in een weekend. Veel bezoekers gaven aan, dat een Kunstweek een goede optie zou zijn. De Kunstroute had dit jaar het thema 'Woord' en het jaarlijkse educatieve project voor basisscholen, onderleiding van verschillende kunstenaars, is dan ook opgedragen aan 'Het woord van Jan Wolkers'. Bij Ars Aemula Naturae, aan de Pieterskerkgracht, waar Wolkers zijn lessen modeltekenen volgde, was naast de ledententoonstelling het werk van een vijftal kunstenaars te zien. Naast alle kunst, werd het monumentale pand zelf ook met veel belangstelling bekeken.

Kunstenaars bij Ars: boven vlnr: Nicole Carvajal, Nathalie Muller, Jacqueline Borg, onder l Hans Bos (zoekt atelier), r Anke Burgers, foto's: Sleutelstad.  

Kunstroute 2008 groot succes!

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×