Extra alcoholcontroles in het 'feestverkeer'

Afgelopen nacht heeft het Regionale Verkeers Handhavingsteam (RVHT) van de politie Hollands Midden, samen met collega’s van het RVHT Haaglanden, alcoholcontroles gehouden op verschillende locaties in Leiden. In totaal zijn 22 bestuurders aangehouden. Twee van hen bliezen onder de maat en konden direct verder rijden. Een beginnend bestuurder kon meteen zijn rijbewijs inleveren, omdat hij ruim vijf keer de toegestane norm had overschreden. Een bromfietser werd tweemaal kort achter elkaar aangehouden. Ondanks het feit, dat hij een rijverbod van enkele uren had gekregen, trof de politie hem even later weer op zijn brommer aan en werd hij opnieuw aangehouden. Ook de komende nacht zal de politie alcoholcontroles uitvoeren.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×