Getuigen gezocht van poging tot beroving

De politie is opzoek naar getuigen van een poging tot beroving, die afgelopen zaterdag plaatsvond. Een 23-jarige Leidenaar liep rond 2.15 uur over de Hoge Rijndijk komend vanaf het centrum, en passeerde ter hoogte van het Utrechtse Veer een nog onbekende man. Deze man zette de achtervolging in en eiste op een bepaald moment de spullen van de 23-jarige op. Deze gaf geen gehoor aan de eis en negeerde de achtervolger, die daarop steeds opdringeriger werd. Om van zijn belager af te komen, liep de Leidenaar richting de weg, op het moment dat er twee auto┬┤s langsreden. De achtervolger koos eieren voor zijn geld en ging er vandoor, richting Wilhelminabrug. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×