Lezing Overlevingsstrategieën tijdens Beleg van Leiden

Naar aanleiding van Leidens Ontszet, organiseren Stichting Leidschrift en de Historische Studie Vereniging Leiden komende donderdagavond een lezing genaamd “honger! Overlevingsstrategieën tijdens het Beleg van Leiden.” Deze lezing wordt gegeven door Mw.dr. T.F. Wijsenbeek-Olthuis, universitair docente economische en sociale geschiedenis verbonden aan de Universiteit Leiden, ensluit aan op het meest recente themanummer vanLeidschrift, “Dynamiek en stagnatie in de Republiek, vroegmoderne overlevingsstrategieën.”

De bijeenkomst vindt komende donderdag avond plaats in het Lipsiusgebouw van de Universiteit Leiden aan Cleveringaplaats 1 en begint om 20.30 uur. Aanmelden kan via redactie@leidschrift.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×