Kwaliteitsonderscheiding voor Sensoor

Sensoor Zuid-Holland Noord, de telefonische hulpdienst die iedereen die zijn verhaal kwijt wil dag en nacht een luisterend oor biedt, heeft onlangs de Kwaliteitsonderscheiding Vrijwillige inzet: GOED GEREGELD!ontvangen. De organisatie mag het bij deze onderscheiding behorende logo 3 jaar lang gebruiken.De kwaliteitsonderscheiding is een initiatief van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk en is bestemd voor vrijwilligersorganisaties die hun vrijwilligersbeleid goed op orde hebben.

De directeur van Sensoor, Rob Pons, nam de prijs op zaterdag 27 september in voorschoten in ontvangst.Overigens is het niet de eerste keer dat de hulpdienst deze onderscheiding ontving. Drie jaar geleden mocht Sensoor de eerste onderscheiding in ontvangst nemen. Meer informatie over Sensoor staat op www.sensoor.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×