Nieuw seizoen Cultuur & School feestelijk geopend

In bijzijn van wethouder Jan-Jaap de Haan, is gistermiddag het nieuwe seizoen Cultuur&School feestelijk geopend. De opening vond plaats in Basisschool De Lorentz, waar theater Musiscoop een voorstelling van het ‘Groot licht circus’ gaf. Het programma Cultuur & School biedt alle Leidse basisschoolleerlingen elk jaar een theater-, muziek- of dansvoorstelling in de Schouwburg, het LAKtheater of op school. Omdat het programma nu 25 jaar bestaat, ontvingen de wethouder en alle leerlingen en leerkrachten van de Lorentz een toneelkijker. Ook op alle andere basisscholen worden dezekijkers uitgedeeld.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×