Conferentie voor 63-jarigen

Aanstaande woensdagochtend organiseren de gemeente en Stichting Radius de jaarlijkse conferentie Senioren voor Leiden. Alle Leidenaars die het afgelopen jaar 63 zijn geworden, zijn dan van harte welkom. Er is gekozen voor 63-jarigen, omdat zij rond die leeftijd vaak gestopt zijn met hun werk, of daarmee binnenkort gaan stoppen. Ze beschikken over veel ervaring en deskundigheid, die ze dikwijls graag willen blijven inzetten voor de samenleving, ook na hun pensioen. Tijdens de conferentie wordt dan ook allerlei informatie verstrekt over de mogelijkheden om maatschappelijk actief te zijn, bijvoorbeeld door vrijwilligerswerk te doen.

Er vinden allerlei presentaties en discussies plaats en er is een informatiemarkt over vrijwilligerswerk. Er zijn diverse vrijwilligers aanwezig, om over hun werk te vertellen. Het programma wordt afgesloten door wethouder Gerda van den Berg. De conferentie wordt gehouden in en om de Raadzaal van het Stadhuis en duurt van 09.30 tot 12.00 uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×