K&G fietst morgen naar Leeuwarden

Er wordt deze maand van alles georganiseerd, om de in zwaar weer verkerende Christelijke Muziekvereniging Kunst en Genoegen (K&G), financieel te ondersteunen. Op initiatief van de Stichting Vrienden van K&G vindt er morgen een “Benefietstocht” naar Leeuwarden plaats. Om 07.30 uur stappen de K&G-leden Remco en Ronald Horsman, Frank Serlier, Marcel Mesman, Arjan van der Giessen, Sebastiaan Kiemel, Erik Bakker en Edwin Gravekamp bij het clubhuis aan J.C. de Rijpstraat 29 op de fiets. Onder begeleiding van de door Martin van Goozen en Wietze Trippenzee bemande ploegleidersauto, hopen zij hun 177 km lange tocht om 20 uur in de Friese hoofdstad af te ronden. Daar zullen ze tijdens de Taptoe Leeuwarden geld in zamelen voor K&G.

Hoewel de Leidse vereniging dit jaar zelf niet aan deze taptoe deelneemt, hebben de organisatoren de nodige ruimte voor de Leidenaars ingeruimd. Ze zullen worden toegesproken door de speaker en kunnen het publiek in de WTC Expo in Leeuwarden zelf uitleggen waarom zij een inzamelingsactie komen houden. Verder mag K&G in de Taptoestraat een stand opbouwen, voorzien van haringvaatjes waarin het publiek geld kan gooien. Na afloop hoeven de leden niet terug te fietsen. Ze krijgen dan een lift van de Katwijkse muziekvereniging Door Vriendschap Sterk.Op www.korpsmuziek.nl wordt live verslag gedaan van de tocht.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×