Nieuwe zorgaanbieders WMO nog niet bekend

In het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), hebben gemeenten sinds 1 januari 2007 de taak om hulp bij het huishoudente bieden. Daarvoor hebben Leiden en de andere regiogemeenten contracten gesloten met een aantal zorgaanbieders.Op31 december van dit jaar lopen deze af. Onlangs heeft er dus een nieuwe aanbesteding plaatsgevonden en het was de bedoeling dat de resultaten daarvan afgelopen dinsdag bekend zouden zijn. Nu blijkt echter dat het zorgvuldig uitvoeren van de aanbestedingsprocedure meer tijd kost. Daarom zullen de resultaten naar verwachting pas over 2 weken bekend zijn.

Mensen die gebruikmaken van de WMO, ontvangen in november een brief waarin zij geïnformeerd worden over de wijzigingen en hun individuele situatie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×