Wildebeesten denderen door Naturalis

In Naturalis is een gloednieuwe, interactieve familietentoonstelling te zien én te beleven. Met de titel ‘Wildebeesten in volle vaart door Afrika met 1 miljoen gnoes’ kan het hele gezin in volle vaart mee met de grote trek van de gnoes in Afrika. In gezelschap van zebra’s en antilopen maken de gnoes hun jaarlijkse trektocht over een gigantische afstand, onderweg belaagd door leeuwen, krokodillen en hyena’s. Filmmaker Hugo van Lawick maakte vele opnamen van de gnoetrek over de Serengetivlakte in Tanzania. Deze schitterende beelden vullen de hele achterwand van de zaal, waardoor men zich midden in de kudde waant en bovendien zelf het licht, de regens en het vuur kan regisseren door een druk op de knop. Voor de kinderen worden er diverse interessante activiteiten georganiseerd.

De tentoonstelling is op 10 oktober gestart en loopt tot en met 23 augustus 2009.

Meer info over alle lezingen, films en activiteiten: www.naturalis.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×