Benefietstocht K&G groot succes

De benefietstocht die 8 K&G-leden afgelopen zaterdag naar Leeuwarden bracht, is een groot succes. De tocht leverde in totaal 6.600 euro op. De delegatie vertrok zaterdagochtend rond 8.00 uur vanaf het clubhuis van K&G en reed met een gemiddelde snelheid van 27 km per uur naar Leeuwarden, waar de fietsers om 18.00 uur onder gejuich werden binnengehaald.Die avond reed de groep vlak voor de pauze van Taptoe Leeuwarden de feesthal in, waar de reden van de tocht aan het publiek werd uitgelegd. Dat het publiek begaan was met het lot van de Leidse vereniging bleek, toen er uit de haringvaatjes die als collectebus dienden, in totaal 5.000 euro kwam. De leden van K&G3 voegde nog eens 1.000 euro toe en particuliere sponsors schonken 600 euro.De tocht was voor de deelnemers een ervaring om nooit te vergeten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×