Topdrukte op politiebureau Langegracht

Afgelopen zaterdag heerste er topdrukte op het politiebureau aan de Langegracht. Het bureau werd bezocht door meer dan 5.000 mensen. Zij kwamen niet voor het doen van aangifte of omdat ze waren aangehouden, maar omdat de Landelijke Politiedag gehouden werd.Er waren tal van activiteiten georganiseerd in en rond het bureau. Onder het motto ‘Beleef het zelf’ konden de bezoekers iemand aanhouden met behulp van de bereden politie en (nep)pepperspray.

Ook kon er een ritje gemaakt worden op een politiemotor, tank en een Segway.Wie dat wilde, kon bemiddelen tussen een burenruzie, of een kijkje nemen in het nieuwe cellencomplex.Ook de helicopter van het Korps Landelijke Politiediensten kwam vanuit de lucht een kijkje nemen.Wie zo enthousiast geworden was dat hij of zij zelf ook graag bij de politie wilde werken, kon een praatje maken bij de stand van de afdeling werving.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×