Fietsend stel bedreigd met mes

Afgelopen maandagmiddag, rond 13.30 uur werden een 26-jarige Leidenaar en zijn vriendin op de Vondellaan door een nog onbekende man met een mes bedreigd. Het stel fietste op de Morsweg langs een scheldende man. De vriendin reageerde hierop en de scheldende man zette op de fiets de achtervolging van het stel in. Op de Vondellaan ontstond een woordenwisseling waarbij de man een mes trok. De Leidenaar en zijn vriendin fietsten snel weg en lichtten de politie in. De politie is begonnen met een onderzoek en vraagt eventuele getuigen zich te melden bij het wijkbureau Stevenshof of via 0900-8844.

Het signalement van de man die met het mes heeft gedreigd: Negroïde man van eind 50 jaar, grijs haar, ringbaardje, lengte 1.70 á 1.80 meter, blauwe spijkerbroek, blauwe spijkerjas en een zonnebril op.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×