Getuigen gezocht gewapende overval tankstation

Dinsdagavond 14 oktober rond 20.25 uur, vond een gewapende overval plaats op een tankstation aan de Willem de Zwijgerlaan. Een overvaller kwam het tankstation binnen en bedreigde de 18-jarige pompbediende met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Daarna ging de man ervandoor met een niet bekend gemaakt geldbedrag. Gelukkig raakte niemand gewond. De politie startte direct een uitgebreid onderzoek op de plaats van de overval en in de buurt. Naast meerdere eenheden werd er ook een politiehond ingezet. De politie vraagt mensen die rond dat tijdstip iets hebben gezien wat mogelijk verband kan hebben met de overval, contact op te nemen met de politie in Leiden – Noord via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×