Avond over Amerikaanse presidentsverkiezing

Wie alle aandacht voor de amerikaanse presidentsverkiezing nog niet zat is, kan woensdagavond deelnemen aan een D66-bijeenkomst die geheel in dat teken staat. Amerikakenner Frans Verhagen zal zijn analyse op de Amerikaanse campagne toelichten. Dat doet hij met behulp van filmateriaal over de presidentskandidaten.Verhagen was jarenlang Amerika-correspondent en publiceerde verschillende boeken over Amerikaanse verkiezingen. Ook is hij hoofdredacteur van www.amerika.nl en commentator bij Het Gesprek. De avond vindt plaats in de singelzaal van De Grote Beer aan Rembrandtstraat 27, en begint om 20.30 uur. Deelname is gratis. Aanmelden kan via info@d66leiden.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×