Groene visioenen over Leiden

Iedereen die droomt over een groen leiden met fluisterboten in de grachten, vlinders in de winkelstraten en futen in de singels, is op maandag 27 oktober welkom in het theaterrestaurant van het Scheltemacomplex. Daar organiseren het IVN en de IDeeWinkel op initiatief van de gemeente de provincie en de Milieudienst West- Holland onder het motto “Leiden Lekker groen!” een brainstormbijeenkomst om zoveel mogelijk groene dromen te vangen voor het Biodiversiteit Actie Plan Leiden.

Ook de andere regiogemeenten denken na over hun droombeelden. Al deze dromen vormen de bouwstenen voor een Biodiversiteit Actie Plan voor de hele regio.De avond duurt van 18.00 tot 22.00 uur en wordt geopend door wethouder John Steegh. Het Scheltemacomplex is te vinden aan Martksteeg1.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×