Grote rommelmarkt bij Manege “Moedig Voorwaarts”

De stichting Paardrijden voor Gehandicapten organiseert op zondag 26 oktober de jaarlijkse bazaar. In de rijhal is dan een grote rommelmarkt waar allerlei boeken, speelgoed, kleding en huishoudelijke artikelen te koop zijn. Ook draait het Rad van Avontuur de hele dag en zijn er diverse snacks verkrijgbaar.De opbrengst van de bazaar gaat volledig naar de manege die dagelijks paardrijlessen verzorgt voor mensen met een lichamelijke, visuele, of verstandelijke handicap.

“Moedig Voorwaarts” is te vinden aan Wassenaarseweg 525 en de bazaar duurt van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.Op www.spgleiden.nl is meer informatie over de manege te vinden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×