Jan Smit op tournee. Ook in Leiden trok de populaire zanger volle zalen. De tour begon vorige week in Arnhem en wordt in februari afgesloten in Goes. (Foto's: Emile van Aelst / www.leidseglibber.nl).

Volendam's feestje in Groenoordhallen

Eigenlijk had hij er al in januari moeten staan, maar door problemen met zijn stembanden moest de grote ‘Jan Smit komt naar je toe tour’ worden uitgesteld. Maar deze week stond hij dan alsnog in een flink gevulde Groenoordhal. Jan Smit nam als ‘special guest’ zijn zingende zusje Monique mee, in het voorprogramma stond een Volendamse band in opkomst, de 3 J’s, waarmee Jan Smit deze zomer ook door spanje tourde. Aanstaande zondagmiddag treedt Jan Smit nogmaals op in de Groenoordhallen. Dan met een middagvoorstelling.

In de pauze signeerden de 3 J’s en Monique Smit hun nieuwe cd’s.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×