Vervelend gedrag beloond met flinke boetes

In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 03.15 uur, gedroeg een groepje van vier mannen zich erg vervelend en recalcitrant. Het groepje ‘ouwe jongens’, variërend in leeftijd van begin 30 tot begin 40, beledigde de politieagenten, die een van hen bekeurden voor wildplassen in de Steenstraat. De wildplasser dronk daarna voor de ogen van de agenten een blikje bier leeg en gooide dat demonstratief op straat. Hiervoor ontving de Leidenaar bekeuring twee! De man bleef weigeren het blikje in de afvalbak te gooien en schold de agenten uit. Zijn kameraden hielpen hem een handje mee. De Leidenaar kreeg een boete van 600 euro; de drie anderen een boete van 150 euro. Als ze de boete niet betalen, dan moeten zij zich in januari 2009 bij de Politierechter melden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×