Damwand en schermconstructie Stationsplein verwijderd

Omdat de huurkosten voor hen te hoog worden, verwijderen de eigenaren Regiobouw en Koop Bronbemaling BV de damwand en stalen schermconstructie van Stationsplein 10-22. De werkzaamheden starten komende maandag en duren naar verwachting zes weken. Het vrachtverkeer kan de nodige overlast opleveren voor het verkeer. Het fietspad langs de locatie wordt afgesloten en omgeleid via de andere kant van de taxistandplaats. Ook voetgangers van en naar het station kunnen overlast ervaren. De gemeente onderzoekt of het mogelijk is de houten schutting onder de stalen schermconstructie naar achteren te verplaatsen, zodat er ruimte ontstaat voor meer fietsenrekken.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×