Energieboxen als warme broodjes over de toonbank

De Energieboxenactie voor minima is een groot succes gebleken. Bij deze actie, die georganiseerd is door de gemeenten in de regio Holland Rijnland en de Milieudienst West-Holland, konden inwoners met een bijstandsinkomen zich aanmelden voor een gratis Energiebox. In deze doos zitten allerlei elektriciteitsbesparende producten, die de energierekening ten goede komen. Er waren aanvankelijk 500 Energieboxen beschikbaargesteld. Al enkele dagen na de start van de actie, waren er echter al meer dan 500 aanvragen ingediend. Uiteindelijk werden er zo’n 850 aanvragen genoteerd. Een aantal gemeenten heeft dan ook extra dozen ingekocht.

Vanaf woensdag 29 oktober worden de boxen uitgedeeld. Wie geen bijstandsinkomen heeft, maar toch energiebesparende producten wil, kan deze tegen korting aanschaffen via www.verlichtwonen.nl.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×