Verhuur nieuwbouwwoningen Genestetstraat start morgen

Wie een nieuwbouwwoning in de Genestetstraat of omgeving wil huren, kan dat vanaf morgen doen. Hoewel woningcorporatie de Sleutels van Zijl en Vliet verwacht de woningen pas eind volgend jaar te kunnen opleveren, start de verhuur morgen al. Op die manier wil de corporatie de toekomstige bewoners zo veel mogelijk bij de afwerking en indeling van hun nieuwe huis betrekken. Ze kunnen zelf bijvoorbeeld aangeven of ze één of twee toiletten willen, waar de keuken geplaatst moet worden en hoe groot deze moet zijn. Ook kunnen ze zelf bepaalde afwerkingsmaterialen kiezen.

De huizen krijgen volgens de corporatie het Politie Keurmerk Veilig Wonen en het energielabel A+. Ze zijn voorzien van vloerverwarming in de huiskamer, natuurlijke ventilatie, dubbel glas, extra isolatie in de gevel en het dak en een systeem dat wegstromend douchewater opvangt en daaruit warmte genereert.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×