Zing mee in Das Paradies und die Peri

De Stichting Leidse Koorprojecten is op zoek naar enthousiaste deelnemers voor Das Paradies und die Peri van Robert Schumann. Het projectkoor dat bijeen wordt gebracht zal bestaan uit zo’n 200 geschoolde en niet geschoolde zangers en zangeressen, zeven solisten en begeleid worden door Randstedelijk Begeleidings Orkest RBO Sinfonia. De leiding is in handen van dirigent Wim de Ru. Het koor zal in de maanden januari tot en met juni regelmatig op de zaterdagmiddagen repeteren in de Lokhorstkerk. Het optreden zelf is gepland op zaterdag 20 juni in de Hooglandse Kerk. Deelname aan het project bedraagt 95 euro. Inschrijven kan via www.leidsekoorprojecten.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×