Ge'zicht, een bijzondere voorstelling in 50KV-station

‘Fields of Wonder’, een wisselend collectief van beeldend kunstenaars en performers, geeft een bijzondere locatievoorstelling met de titel ‘Ge’zicht’. De voorstelling, waarbij performers, publiek en locatie een wisselwerking op elkaar hebben, wordt gehouden in een speciaal ontworpen setting in het monumentale 50KV-station. Schoonheid speelt al eeuwenlang een belangrijke maatschappelijke rol, die bepalend is voor de manier waarop wij naar elkaar kijken. ‘Ge’zicht’ gaat verder dan uiterlijkheden en zoekt de wereld achter het gezicht en speelt in op het bombardement van de moderne media over het zogenaamde schoonheidsideaal. De voorstelling belooft een zintuiglijke ervaring te worden met de wonderbaarlijke logica van ‘Fields of Wonder’.

De voorstellingen vinden plaats op DO 13 / VR 14 / ZA 15 NOV 15:00 uur DO 20 / VR 21 / ZA 22 NOV 20:30 uur. Meer info: www.fieldsofwonder.nl.

Kaarten kunnen gereserveerd worden via: info@fieldsofwonder.nl

50KV-station, Flemingstraat 101, Leiden

Leiden Fields of Wonder


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×