Nicaraguaanse muurschilderingen sieren Leiden op

Leiden telt inmiddels zes gebouwen die voorzien zijn van een Nicaraguaanse muurschildering. De komende tijd komen daar nog eens drie bij.De Stichting Vriendschapsband Leiden – Juigalpa heeft namelijk twee muurschilders uit Nicaragua uitgenodigd, die samen met de gehandicapte medewerkers van zorgboerderij Cronesteijn en de leerlingen van r.k. basisschool De Singel en openbare basisschool De Stevenshof, schilderwerken aanbrengen op de boerderij en de twee scholen. De schilderijen staan in het teken van het millenniumdoel “In 2015 alle kinderen naar school”.

Op vrijdag 31 oktober om 12.30 uur wordt het kunstwerk op de Cronesteijn-hoeve feestelijk onthuld. Om 14.00 uur is het kunstwerk op De Singel aan de beurt. Een week later wordt het schilderij op de Stevenshofschool onthuld, om 14.15 uur. Bij deze feestelijkheden is iedereen welkom.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×