Vragen SP over onderhandse verkoop panden Koppenhinksteeg

Naar aanleiding van een artikel in het Leidsch dagblad van 15 oktober over de onderhandse verkoop van de panden aan de Koppenhinksteeg, legt de SP het college schriftelijke vragen voor.Eva de Bakker vraagt allereerst namens de partij wat de reden is van het besluit de panden onderhands te verkopen. In het bewuste krantenartikel wordt gesproken over een selecte groep geïnteresseerden. De Bakker wil weten hoe groot die groep is en of er gegadigden tussen zitten die de Vrijplaats willen behouden. Verder vraagt ze zich af waarom niet de verantwoordelijk wethouder maar de burgemeester uitspraken deed over de verkoop.

In het artikel staat dat het leukste ontwerp voor de panden uitgekozen zal worden. De Bakker wil weten wat er met dat “leukste” wordt bedoeld en waarom juist dat woord is gebruikt. Tenslotte vraagt ze aan welke voorwaarden het ontwerp voor het pand van de vrijplaats moet voldoen en wat de financiële voorwaarden voor het bod zijn.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×