Gevarieerd aanbod op Leidse Popronde 2008

Op donderdag 6 november is het weer zover en bruisen de cafés, theaters en poppodia in de Leidse binnenstad weer van swingende Popmuziek. Gewapend met een programmaboekje kan het publiek ‘zappen’ langs de verschillende optredens en een beeld krijgen wat er in Nederland zoal op het gebied van de live muziek speelt. De Popronde beperkt zich niet qua muziekstijl; optredens van singer-songwriters, gitaarpop, rock, jazz, folk en dance acts maken deel uit van het zeer gevarieerde aanbod. Het festival is een kweekvijver voor aanstormend talent en opstap naar het live- en festivalcircuit. De avond wordt afgesloten met een afterparty in het LVC. Het complete programma en de locaties zijn te vinden op: www.popronde.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×