Trio-expositie bij ARS

Hanneke Franken, Gerrit de Weerd en Hans Bos exposeren hun werk gedurende de maand november bij ARS aan de Pieterskerkgracht. Hoewel het werk van de drie kunstenaars sterk verschilt is er toch een duidelijke overeenkomst in de wijze waarop de essenties van de onderwerpen worden neergezet. Franken werkt vanuit subtiliteit en rust en geeft in haar tekeningen en houtsneden op een bijna Japanse manier, met sterke lijnen de sfeer neer. De Weerd laat zijn onderwerpen meer in de omgeving en met de details zien in zijn sfeervolle schilderijen en linosneden. Bos tast in zijn beelden de kracht en de schoonheid van zijn modellen en het materiaal af. Louk Tilanes, verbonden aan het Kunsthistorisch Instituut Universiteit Leiden, zal de tentoonstelling op zondag 2 november om 16.00 uur openen. Meer info: www.arsaemula.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×