'Self expression art' van Iraanse kunstenaar Reza Tighborani

Onder de titel ‘Self expression art’ zijn in galerie DAC’art schilderijen te bewonderen van de Iraanse kunstenaar Reza Tighborani. Het is voor de tweede maal, dat deze kunstenaar in de galerie van het dagactiviteitencentrum DAC Leiden exposeert. De schilderijen kenmerken zich door het gebruik van allerlei decoratieve elementen uit de Perzische cultuur, zoals bloemen en ornamenten, gecombineerd met surrealistische voorstellingen ontleend aan de fantasie van de kunstenaar. De schilderingen zijn daardoor zowel verhalend als decoratief van aard. Sober en expressief kleurgebruik gaan samen op.

De officiële opening vindt plaats op donderdag 13 november van 15.00 tot 16.30 uur. De expositie loopt van 14 november tot en met 7 januari 2009 en is op werkdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur te bezichtigen. Meer informatie over de tentoonstelling: www.dacleiden.nl.

DAC Leiden, de Flevoweg 5, Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×