Boodschappenkaart Radius voor ouderen en gehandicapten

Voor ouderen, chronisch zieken en gehandicapten is het niet altijd eenvoudig om zelf boodschappen te doen. Stichting Radius heeft daarom alle boodschappendiensten voor deze doelgroepen op een rijtje gezet op de Boodschappenkaart. Eén van de diensten die op deze kaart staat, is de BoodschappenPlusBus, die mensen thuis ophaalt, naar een winkelcentrum rijdt en weer naar huis brengt. Op de achterkant van de kaart staan de adressen van winkeliers in de regio die hun assortiment thuisbezorgen. De Boodschappenkaart is verkrijgbaar bij de verschillende servicepunten van Radius en bij servicepunt Zorg in het Stadbouwhuis aan de Langegracht.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×