Make A Difference Day ook voor burgemeester en wethouder

Vandaag en morgen is het Make A Difference Day (MAD). Op die dagen staat vrijwilligerswerk centraal en kan iedereen die dat wil, deelnemen aan vrijwilligerswerk. Met het thema “young Energy” wil MAD ook jongeren bij het vrijwilligerswerk betrekken. Hoewel de burgemeester en wethouder Gerda van den Berg niet meer tot de jongeren behoren, dragen ook zij hun steentje bij. Vanavond opent de burgemeester de discoavond van de Stichting Vrije Tijd en Vorming voor verstandelijk gehandicapten.De wethouder helpt morgen bij een dag voor vrijwilligers van De Zonnebloem in hotelHoliday Inn.

Ook een aantal Leidse scholen, bedrijven en twee teams van gemeenteambtenaren zetten zich in op MAD.Wie de smaak te pakken heeft, hoeft maar een paar maanden te wachten. In 2009 vindt MAD namelijk op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart plaats. Op www.maddleiden.nl is meer informatie te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×