Conferentie Binnenstad goed bezocht

De afgelopen woensdag gehouden conferentie Binnenstad: Leiden zit boordevol mogelijkheden, is druk bezocht. De gemeente organiseerde deze bijeenkomst die deel uitmaakt van het programma Binnenstad, met als doel marktpartijen te interesseren voor de Leidse binnenstad. Er waren dan ook zo´n 60 projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers en retailbedrijven aanwezig, waaronder enkele grote marktpartijen. Zij kregen informatie over de mogelijkheden van het Leidse centrum en droegen tijdens een paneldiscussie allerlei ideeën aan.

Deze ideeën worden zoveel mogelijk verwerkt in het definitieve programma Binnenstad, dat het college nog dit jaar vaststelt.Ook een aantal bewoners, experts en andere partners in de stad is om een bijdrage voor het programma gevraagd. Het stuk moet leiden tot een aantrekkelijker binnenstad.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×