Gezondheidstest nu ook voor Leidenaars

Leidenaars die aan de hand van bloedonderzoek een gezondheidstest willen laten uitvoeren, kunnen daarvoor sinds kort bij het laborratorium op de Doezastraat terecht. De tests vinden plaats in samenwerking met Check-U, een concept binnen de preventieve gezondheidszorg dat inmiddels medische tests uitvoert in een groot aantal plaatsen. Voor het onderzoek nemen deskundige medewerkers bloed af. Dit wordt vervolgens op een aantal punten vergeleken met de daarvoor geldende referenties, voor bijvoorbeeld cholesterol, glucosegehalte, nier-, schildklier- en leverwaarden.

Op die manier ontstaat er een goed zicht op risico’s als diabetes, hart- en vaatziekten, schildklierafwijkingen en andere aandoeningen waarvoor geldt, voorkomen is beter dan genezen. Binnen 24 uur kan de cliènt de uitslagen met behulp van een toegangscode bekijken via www.testjegezondheid.nl. Via deze site kunnen belangstellenden vanaf 18 jaar zich ook voor de test aanmelden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×