'Opwaaiende rok' door Olga Romanova, foto: PR.

'Five easy Russians' bij 'Expansionist Art Empire Galery'

Samen met vier Russische collega-kunstenaars, exposeert de in Leiden wonende kunstenaar Olga Romanova gedurende de maand november bij ‘Expansionist Art Empire Gallery’ aan de Nieuw Rijn. Romanova is opgegroeid in Siberie, en studeerde aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Moskou. Op dit moment werkt ze in het historisch Rembrandt Atelier in Leiden. De andere vier kunstenaars komen uit St. Petersburg: Alexey Kouchnarenko, Alexander Strelets, Leonid Jacoubouk en Aron Zinshtein. In de kleine, maar sfeervolle galerie zijn schilderijen, tekeningen en gouaches van de ‘Five easy Russians’ te bewonderen.

 

Meer info en openingstijden: www.expansionistartempire.com.

Nieuwe Rijn 94, Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×