Informatiedag voor schoolverlaters bij LUMC

Wie binnenkort een (v)mbo-, havo- of vwo-diploma haalt of dat inmiddels al gehaald heeft en carrière wil maken in de zorg, kan komende zaterdag een bezoek brengen aan het LUMC. Daar wordt dan een Informatiedag Opleidingen georganiseerd over het werken en leren in het medisch centrum. De bezoekers kunnen kennismaken met beroepen als verpleegkundige, radiotherapeutisch laborant, radiodiagnostisch laborant, medewerker steriele medische hulpmiddelen, anesthesiemedewerker ofoperatieassistent.

Ook zijn er stands van de opleiding verpleegkunde, de Leidse Hogeschool en het ROC en worden er rondleidingen gegeven over de afdelingen Radiologie en Radiotherapie en de Centrale Sterilisatiedienst. De open dag vindt plaats in het hoofdgebouw en duurt van 11.00 tot 15.00 uur. Meer informatie over werken bij het LUMC staat op www.niksvoorwatjes.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×