Jazzgigant Teddy Charles warm onthaald

Jazzgigant Teddy Charles (op de foto met pet) is aangekomen in onze Sleutelstad en werd in Hotel Leiden welkom geheten door een ‘leger’ van jazzmensen uit Leiden. Charles is eregast bij de presentatie van het boek over de Leidse Jazzgeschiedenis, geschreven door Cees Mentink en geeft zaterdag 8 november samen met het Walter Wolff Trio een uniek concert in de Tuinzaal van de Burcht. (zie eerder artikel Sleutelstad)

Op de foto v.r.n.l.: Trudy Kwik en Martin Rohde (Leidse Jazzweek), St├ęphan van den Berg (stichting Leidse Jazzgeschiedenis), Marja van Marwijk (Jazz on Sunday), Frans Schohaus (directeur Hotel Leiden), Chris Verplancke (stichting Leidse Jazzgeschiedenis) en Cees Mentink, schrijver van het boek over de Leidse jazzgeschiedenis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×