Feestverlichting Haarlemmerstraat morgen ontstoken

Morgenavond zal Wethouder Marc Witteman de feestverlichting in de Haarlemmerstraat onthullen. De winkeliersvereniging heeft ervoor gekozen de oude feestverlichting te vervangen door nieuwe. In die nieuwe verlichting is een duidelijke verwijzing naar de Sleutelstad zichtbaar. Bovendien is in alle ornamenten het Leidse wapen terug te vinden. Wie de oude verlichting mooier vond, kan deze aanschaffen. Het staat namelijk te koop.

Morgenavond om 19.00 uur lopen de wethouder en belangstellenden vanaf restaurant Dok2 aan Havenplein 2, naar de Haarlemmerstraat, waar de verlichting wordt ontstoken.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×