GroenWit TurnMania Team 2008

De dames van het turnshowteam van het Leidse Groen Wit, mogen zich TurnMania Team 2008 noemen. Ze streden afgelopen zaterdag samen met nog vijf andere turnteams uit onder andere Barendrecht en Naaldwijk, om deze titel. Alle teams moesten een act op muziek uitvoeren, waarbij de jury met name keek naar de turnvaardigheid, creativiteit, originaliteit, muziekkeuze en aankleding. GroenWit toonde een mix van turn- en acrogymvaardigheden.

De jury, die onder andere bestond uit Daniëlle Bubberman de winnares van het SBS6 Holland’s got talent 2008, en Laura van Leeuwen Olympisch turnster Athene 2004, vond deze creatie de hoofdprijs waard. De Turn Mania vond dit jaar voor het eerst plaats en werd georganiseerd door de vereniging Pro Patria uit Zoetermeer.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×