Culinaire verhalenbundel 'LeidsLekkers 4' in de winkel!

Afgelopen zondag werd het eerste exemplaar van de culinaire verhalenbundel ‘LeidsLekkers 4’ overhandigd door Centrummanager Joost Bleijie aan Wethouder Witteman. Deze vierde editie, waar een jaar lang hard aan gewerkt is, heeft een andere vormgeving dan voorgaande jaren en ook de inhoud is op een andere manier samengesteld. Er worden in het boek ruim 70 culinaire adressen bezocht en beschreven, van sterrenrestaurants tot eetcafés, traiteurs en kookwinkels. Naast het overzicht van de gastronomie in Leiden, worden ook die van de omliggende gemeenten Leiderdorp, Oegstgeest, Noordwijk, Voorschoten en Katwijk beschreven. Elke gemeente wordt ingeleid met een uniek culinair interview met de burgemeester. Zo vertelt burgemeester Henri Lenferink over zijn mislukte kookavonturen tijdens zijn studententijd.

LeidsLekkers is verkrijgbaar bij alle boekhandels in Leiden en omgeving of te bestellen via geheel vernieuwde site www.LeidsLekkers.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×