Feestelijke opening van het vorige seizoen, foto: www.hutspotten.com.

Wie wordt 36ste Leidse Stadsprins?

Het is weer zover: voor de 36ste keer wordt het Leidse carnavalsseizoen geopend door de huidige stadsprins Peter den Eerste en prinses Alice van de Leidse Hutspotten. De feestelijke gebeurtenis vindt plaats op 11 november om 23.11 uur voor station Lammenschans onder het genot van een drankje en een hapje hutspot. Zaterdag 15 november, tijdens het jaarlijkse prinsenbal in Partycentrum De Zijl, zal er afscheid genomen worden van de prins en prinses en worden hun opvolgers bekend gemaakt. Het gonst al van de geruchten, maar wie het gaan worden blijft tot het prinsenbal een goed bewaard geheim.

Zondag 16 November is er vanaf 15.00 uur gelegenheid om in informele sfeer kennis te maken met de nieuwe Stadprins in het Hutspottenhonk aan de Voorschoterweg.

Meer info: www.hutspotten.com.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×