Nieuw Leids initiatief voor Kracht & Inspiratie

Kracht&Inspiratie is een nieuw Leids initiatief om een platform en ontmoetingsplek te creëren voor jong en oud, waar inspiratie, kracht, creativiteit en bewustwording tot uitdrukking kunnen komen. Tijdens de ontmoetingsdag worden er diverse workshops, lezingen, consulten en demonstraties voor kinderen, jongeren en volwassenen gegeven. Zo kan men kennismaken met, onder andere, Aikido, Art of Living, Bewust ademhalen, Centrum Beter Slapen, Coaching Kids, Improvisatietheater, Qi Gong, Readings, Verliesverwerking, Voedingsadvies, Zang en stemexpressie en nog veel meer. 

De dag vindt plaats op zondag 23 november van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer info: www.kracht-inspiratie.nl

Gebouw de Nieuwe Energie, 3e Binnenvestgracht, Leiden. (tussen de Maresingel en Langegracht ter hoogte van de Digros).

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×