Is dit van jou.nl toont gestolen spullen

Politie Hollands Midden is met de website www.isditvanjou.nl gestart, waarop diverse gestolen spullen worden getoond, die eind september bij een verdachte werden aangetroffen. 86 artikelen, die nog niet herleid konden worden naar de rechtmatige eigenaren, waaronder horloges en mobieltjes kunnen op deze manier worden bekeken door gedupeerden van woninginbraken. Personen die hun eigendommen herkennen moeten dit aan de politie kunnen aantonen doormiddel van aangifte, aankoopbewijzen of foto’s. Bij succes zal de site vaker worden ingezet om gestolen spullen terug te kunnen brengen bij gedupeerden. Om op de hoogte te blijven kan men zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×