Weer 'oude bekenden' bij alcoholcontroles

Bij alcoholcontroles van de politie tijdens het afgelopen weekend, zijn er weer een aantal ‘veelplegers’ tegen de lamp gelopen. Op Rijksweg A4 werd een 26-jarige Amsterdammer voor de derde keer aangehouden. De man probeerde in eerste instantie nog een valse naam op te geven, maar dat mislukte en dat komt hem extra duur te staan. Op de Staalwijkstraat werd een 26-jarige Leidse automobiliste van de weg gehaald, die ruim de dubbele hoeveelheid van het toegestane promillage blies. Een 49-jarige Leidenaar maakte het helemaal bont en werd met zijn brommobiel bij de Ter Haarkade aangehouden. De man had veel te veel gedronken en werd voor de vijfde keer aangehouden!

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×