Symposium met drie bekende schrijvers

Tijdens het minisymposium “Grote teksten in het leven van…” vertellen drie bekende auteurs welke teksten richtinggevend geweest zijn voor hun leven. Teksten die een onuitwisbare indruk op hen maakten en die zij misschien hun leven lang bij zich dragen. De drie auteurs zijn: Jan Geurt Gaarlandt (pseudoniem Otto de Kat) die onder andere De inscheper schreef; Vonne van der Meer die onder andere bekend is van het boek Eilandgasten; en Oek de Jong die het boek Opwaaiende zomerjurken schreef.

Het symposium wordt geleid door de hoogleraar van het Remonstrants Seminarium Prof. dr. Th. M. van Leeuwen. Na afloop krijgen de aanwezigen de gelegenheid vragen te stellen aan de schrijvers en met hen in discussie te gaan.Het symposium vindt komende vrijdag plaats in de Lokhorstkerk aan Pieterskerkstraat 1 en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Deelname kost 10 euro, inclusief koffie en thee en een aangeklede borrel.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×