Twee gewonden na ongeval met vrachtwagen

Vanmorgen vroeg heeft er een aanrijding plaatsgevonden waarbij twee automobilisten gewond zijn geraakt. Het ongeluk vond rond 05.50 uur plaats op de kruising Levendaal met de Oranjeboomstraat. Een 19-jarige vrachtwagenchauffeur uit Valkenburg verleende daar geen voorrang aan een 28-jarige Leidse automobilist en ramde zijn auto. Vervolgens botste hij tegen de auto van een 48-jarige bman uitHendrik Ido Ambacht. De vrachtwagen viel daarbij om en kwam op zijn kant te liggen. Beide automobilisten zijn met nekletsel naar het ziekenhuis overgebracht. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd. De schade aan de voertuigen was groot. De kruising was enige tijd afgesloten in verband met het onderzoek.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×