Leidenaar betrokken bij ongeval Noordwijkerhout

Een 17-jarige Leidenaar is gistermiddag betrokken geraakt bij een ongeval in Noordwijkerhout. Rond 17.00 uur stak een 47-jarige inwoner van die plaats te voet de ‘s-Gravendamseweg over. Hij bleef op de middenberm wachten, maar vervolgde zijn weg op het moment dat de Leidse bromfietser en een fietser voorbijreden. De Leidenaar probeerde een aanrijding te voorkomen door hard te remmen. Daardoor kwam hij echter ten val, waarbij hij de voetganger raakte. Deze viel op de grond en bleef daar gewond liggen. Het toegesnelde ambulancepersoneel moest de man reanimeren, omdat hij tijdens de behandeling van zijn verwondingen ineens geen hartslag meer had. Het slachtoffer is met spoedtransport naar het LUMC overgebracht.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×