Een kaart uit het spel 'Kraków 1325 AD' van Melchior van Rijn.

Pieterskerk omgetoverd tot 'Temple of Fantasy'

Vorig jaar werd de ‘Temple of Fantasy’ voor het eerst gehouden in de Grote kerk van Alkmaar. Dit jaar wordt dit ‘Middeleeuws Midwinterfeest’ in Leiden gehouden en zal de Pieterskerk omgetoverd worden in een ware tempel vol fantasie. Er komt een markt met circa 80 kramen, waar de bezoekers onder andere Gothic kleding, gothic- en keltische sieraden, oriëntaalse producten en edelstenen kunnen bekijken. De Leidse tekenaar Melchior van Rijn zal zijn spel ‘Kraków 1325 AD’ presenteren en voor de liefhebbers signeren.

De ‘Temple of Fantasy’ vindt plaats op 22 en 23 november. Meer info en voor het bestellen van kaartjes: www.templeoffantasy.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×